Project Description

BIO mlinčki Kotányi.
Najbolj priljubljene različice Kotányi mlinčkov lahko sedaj najdete tudi v BIO liniji. Pakiranje ostaja v edinstvenem ter tradicionalnem Kotányi mlinčku, ki omogoča fino ali grobo mletje začimb, je enostaven za doziranje ter ima ergonomsko obliko.
V BIO različici so na voljo mediteranska zelišča, ki so odlična za začinjanje morskih ter mesnih jedi, tudi solat in zelenjave. Najbolje jih dodati, ko so jedi že pripravljene.
Med BIO produkti sta sedaj tudi črni ter pisarni poper v mlinčku. Oba sta primerna za vse vrste jedi. Črni poper je nekoliko bolj pikanten, pisani pa ima rahlo bolj blag okus in je primeren tudi za dekoracijo jedi.
Ljubitelji pekočega, boste v BIO liniji Kotányi mlinčkov našli čili z morsko soljo. Prijetno ostra mešanica je primerna za morske, mesne in zelenjavne jedi.

Nagrade smo izredno veseli, saj nam predstavlja potrditev, da kupci prepoznajo naš trud in kakovost naših izdelkov. Z linijo Kotanyi BIO začimb v mlinčkih nadaljujemo našo usmeritev, da potrošnikom ponudimo naravi in zdravju prijazne izdelke. Ekološko pridelana hrana je polnejšega okusa, z večjo aromo in svežino ter višjo hranilno vrednostjo. Ta bio hrana je prijazna do okolice, narave, živali in ljudi. Bio začimbe v mlinčkih Kotanyi tako potrošniku ponujajo izkušnjo, ki združuje tradicionalne metode pridelave in moderno, uporabniku prijazno pakiranje. Ponosni smo, da so med prejemniki priznanja prav Kotanyi bio začimbe. Dan Špendal, vodja prodaje