Project Description

“Prehranska dopolnila Doppelherz Omega 3

Skupina izdelkov, ki vsebujejo večkrat nenasičeni esencialni omega-3 maščobni kislini dokozaheksaenojsko (DHK) in eikozapentaenojsko kislino (EPK) so primerni za vse starosti in zahteve. Izdelki so pripravljeni tako, da nimajo vonja po ribah ob zaužitju, prav tako ni težav z okusom po ribah po njem.
Morske ribe, ki so vir omega-3 maščobnih kislin za nekatere izdelke, lovijo na način trajnostnega ribolova.

Pomemben izdelek v skupini je Omega 3 Rastlinske. Primeren je za vegane, saj so omega-3 pridobljene iz mikroalg. Tudi ovojnica kapsule je rastlinska.

EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca, dodani vitamin E pa ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Ustrezna vadba in zdrava prehrana sta pomembni sestavini zdravega načina življenja. Neuravnotežena prehrana pogosto vsebuje preveč nasičenih maščob, živalskih maščob ali holesterola.
Pomembno je, da telesu s hrano redno in v zadostni količini zagotovimo dovolj polinenasičenih maščobnih kislin omega-3. V primeru pomanjkanja pa jih dodamo s kakovostnimi prehranskimi dopolnili.

“Zelo smo počaščeni, da ste nas kupci izbrali za Izbrani produkt leta v kategoriji izdelkov Omega 3. Visoka kakovost izdelkov blagovne znamke Doppelherz – dvojno srce, je s tem dobila na slovenskem trgu posebno priznanje.
Lani je Doppelherz in njegov proizvajalec Queisser Pharma GmbH praznoval svojo 100 letnico obstoja. Iz asortimana blagovne znamke Doppelherz v podjetju Top Pharma d.o.o. že od leta 2012 skrbno izbiramo izdelke, ki bodo zadovoljili tudi potrebe in zahteve slovenskih kupcev. Vsi zaposleni v podjetju Top Pharma d.o.o. se zato kupcem iz srca zahvaljujemo za to izjemno priznanje. Upajmo, da bomo vaš partner v zdravju tudi prihodnjih 100 let.

Mojca Rezar Bajec, B.Sc.Pharm.
Direktorica”