Project Description

“Nova generacija visokokakovostnih goriv Q Max združuje najnaprednejše zahteve sodobne motorne tehnologije s prijaznostjo do okolja. Privoščite svojemu vozilu le najboljše: maksimalno zanesljivost, maksimalno moč in maksimalno vzdržljivost.
Družina goriv Q Max:
– Q Max 95
– Q Max 100
– Q Max Diesel
– Q Max iQ Diesel
– Q Max LPG
Nova generacija visokokakovostnih goriv Q Max z inteligentnimi molekulami in tehnologijo čiščenja Dual Action Technology prinaša še več moči in popolno zaščito motorja. Njihova redna uporaba dokazano vpliva na zdravje elementov napajalnega sistema in ključnih motornih delov. Za visoko kakovost skrbimo tudi s kompleksnim in strokovno podprtim sistemom kontrole goriv v našem naftnem laboratoriju, kar dokazuje vrsta mednarodnih certifikatov in akreditacijskih listin.
Poskrbite za nižjo porabo goriva, daljšo življenjsko dobo motorja ter manj emisij v okolje z redno uporabo visokokakovostnih goriv Q Max.”

“Kako ste zadovoljni z nagrado?
Ponosni smo na ponovno potrditev, da uporabnikom z visokokakovostnimi gorivi Q Max ponujamo točno tisto, kar si ti želijo. Prejeta nagrada Izbran produkt leta odraža našo zavezo, da bomo obiskovalcem ponujali le najboljše, z razumevanjem tega, kar ti resnično potrebujejo. En dokaz več, torej, da v Petrolu skrbimo za odlično energijo pri poslovanju, doma, predvsem pa na poti.
Kaj vam nagrada kupcev pomeni?
V Petrolu v središče vseh naših dejavnosti vedno postavljamo kupca. Dejstvo, da so gorivom Q Max uporabniki že tretje leto zapored zaupali laskavi naslov izbranega produkta leta, nas zato še posebej veseli. Zavedamo se namreč, da so goriva mnogo več kot zgolj pogon za naša vozila in da se motorji pod pokrovom naših vozil vse bolj spreminjajo. Spreminja se tudi svet, v katerem živimo. To dobro vedo naši kupci, zato nova generacija goriv Q Max zagotavlja nižjo porabo goriva in omogoča daljšo življenjsko dobo motorja, hkrati pa je prijaznejša tudi do planeta. Veseli nas, da so uporabniki prepoznali, da razumemo, za kako veliko odgovornost gre in da vemo, da nečesa tako pomembnega, kot je gorivo, ne gre prepustiti naključju.