Project Description

Zobna ščetka Oral-B iO uporablja inovativen linearni magnetni pogon, ki prenaša energijo neposredno do konice vsake ščetine in ustvarja mikrovibracije. Tako prinaša edinstveno izkušnjo čiščenja, ki je izjemno temeljita, a hkrati nežna in tiha.
Ščetka ima pametni senzor pritiska, ki s svetlobnim signalom opozori, če ščetkate premočno (rdeče), prenežno (belo) ali optimalno (zeleno). Čiščenje ne zahteva nobenih mehanskih premikov: preprosto postavite glavo ščetke na površino zoba za 2 sekundi in mikrovibracije bodo nežno razbile obloge, vrtenje pa jih bo odstranilo; vi le premikate ščetko od zoba do zoba. iO ščetka ima interaktivni zaslon (črno bel ali barven), ki se nahaja na ročaju in vas krmili po vseh funkcijah, zaradi česar je zelo intuitiven in enostaven za uporabo. Na zaslonu se prikaže pozdravni zaslon, informacije o načinu ščetkanja, času ščetkanja in opomniki kdaj je treba zamenjati glavo ščetke. Ščetko lahko povežete z brezplačno aplikacijo Oral-B, ki spremlja vaše ščetkanje in vam da povratne informacije v realnem času za vsak zob posebej, kako dobro je očiščen.
iO ščetka je rezultat več kot šestletnega dela najboljših zobozdravnikov, inženirjev in razvijalcev podjetja P&G ter skoraj 250 patentnih prijav.

Blagovne znamke P&G so letos prejele tri nazive Produkt leta in iskreno lahko rečemo, da nam največ pomeni na blagovni znamki Oral-B. V svetovnem merilu je Oral-B pravzaprav brez konkurence, na slovenskem trgu pa se za svoj prostor še borimo. Izjemna magnetna iO tehnologija in ta naziv nam bosta gotovo pomagala pri nadaljnji rasti.
Katja Pavlica, vodja programa P&G