Project Description

“Poleg zaželenih gostov se po naših hišah, shrambah, oblekah sprehajajo tudi številni nezaželeni obiskovalci. Motijo dobro počutje, poškodujejo pohištvo ali pokvarijo hrano. Pri ljudeh lahko povzročijo razne fobije, pri alergikih pa resne zdravstvene težave. Zaradi vseh teh razlogov želimo preprečiti pojav žuželk v stanovanjih ali tik ob hiši, a brez njihovega neselektivnega ubijanja.
Insekticid BIO KILL EXTRA micro-fast zanesljivo deluje proti vsem vrstam mrčesa v vseh njihovih fazah razvoja. Odlikuje ga sodobna tehnologija mikrokapsuliranja, zato nudi dolgotrajno učinkovitost do 2 meseca. Deluje takoj oziroma pri večjih insektih v nekaj minutah. Primeren je tako za notranje (tudi vlažne, vroče in težje dostopne) površine kot za zunanje površine objektov in terase.
Preventivna uporaba izdelkov BIO KILL EXTRA micro-fast vsakih nekaj tednov prispeva k temu, da ni nepotrebnega ali prekomernega zatiranja žuželk. Žuželke namreč spadajo v naravo, ne v hišo!”

Izbran produkt leta je zelo prepoznaven pečat, ki potrošnikom nudi pomembno orientacijo pri nakupni odločitvi. Za vsako novost to pomeni odlično spodbudo, da se predstavi najširšemu krogu potrošnikov. Biokill Extra micro-fast je pomembna inovacija na področju TRAJNOSTNIH insekticidov in izjemno nas veseli, da je slovenski potrošnik to prepznal. Vodja maketinga široke potrošnje pri Iliriji, Irena Filipovć