Project Description

“Mešanici kakovostnega svinjskega in govejega mesa smo dodali izbrane začimbe s pridihom tradicionalnega leskovačkega žara in ustvarili sočne in okusne čevapčiče, ki vas bodo vedno znova navdušili. So brez alergenov – glutena, jajc in soje ter brez ojačevalcev okusa. Za nepozabne gurmanske užitke.

Z nakupom blagovne znamke Anton ste izbrali slovensko kakovost tradicionalnih okusov lokalne kuhinje. S celovitim obvladovanjem od rojstva, vzreje, zakola in razseka vam Meso Kamnik zagotavlja varno izbiro kakovostnega svežega svinjskega in govejega mesa ter mesnih izdelkov Anton. Izbirate lahko med več kot 60 izvrstnimi mesnimi izdelki, pasteriziranimi in presnimi mesninami, med njimi pa najdete tudi široko ponudbo izdelkov brez glutena, laktoze, soje, umetnih barvil in E-jev. Odličnost Antonovih izdelkov potrjujejo številne medalje in priznanja domačih in evropskih institucij.”

“Na priznanje smo v skupini Farme Ihan izredno ponosni, saj je pečat Izbran produkt leta z leti pridobil zaupanje in spoštovanje širše javnosti. Počaščeni smo, da so kupci naše izdelke prepoznali kot atraktivne. Vsako priznanje, še posebej, ker je podeljeno s strani potrošnika, nam je zelo pomembno. Verjamemo, da bo pečat Izbran produkt leta še dodatno pripomogel k ugledu in prepoznavnosti naše blagovne znamke Anton, zato ga bomo uporabili tako pri internem kot eksternem komuniciranju – v oglasnih sporočilih preko različnih komunikacijskih kanalov, na POS materialih, v letakih trgovcev, pa tudi na embalaži izbranih izdelkov na policah naših trgovin. Vrednost pečata poleg potrošnikov prepoznava tudi vse več trgovcev in želimo si, da bi se sodelovanje z njimi v prihodnje še okrepilo.
Priznanje je obenem tudi spodbuda k nadaljnjemu razvoju izdelkov najboljše kakovosti, zato verjamemo, da bomo tudi v prihodnje upravičili zaupanje potrošnikov.”