Project Description

Učinkoviti, koži in okolju prijazni, biorazgradljivi pralni praški, geli za pranje perila in mehčalci. Embalaža je reciklirana. Dermatološko testirani izdelki so nežni in prijazni do kože, učinkoviti in s svežim vonjem naše perilo nežno odišavijo in učinkovito odstranijo madeže. V videzu prijetni in uporabni praktični embalaži. Pralni prašek Nana je učinkovit že pri nižjih temperaturah in povsem topen.

Naša vizija pri razvoju izdelkov blagovne znamke Nana je “Delati dobro tudi za jutri”. Imamo srečo, da živimo v tako lepem delu sveta, kot je Slovenija. Obenem pa zaradi trenutne lepote velikokrat ne vidimo v prihodnost. In kot pravi stara modrost, je danes potrebno poskrbeti za jutri. Ekološke izdelke Nana razvijamo in ponujamo potrošnikom, ker nam je mar za ljudi in okolje. Linija ekoloških in dermatološko testiranih izdelkov za nego perila je nastala kot navdih naše čudovite narave in je plod slovenskega znanja.
Vedeli pa smo, da je ključno kar uporabnik pogreša pri ekoloških pralnih sredstvih in čistilih – učinkovitost, zato se poleg skrbi za okolje, osredotočamo tudi na učinkovitost. Izdelki NANA so temeljiti v čiščenju in nežni do vsega naravnega. Embalaža je privlačna in reciklirana. Bogastvo pa je v vsebini: biorazgradljivo, učinkovito in dišeče.
Nagrada nam je potrditev, da delamo prav. Smo pobudnik uporabe ekoloških čistil in pralnih sredstev in s tem želimo aktivno prispevati za boljši danes in jutri. Za nas in za naše otroke. Zato tudi od vsakega prodanega izdelka namenimo 5 centov za projekt Botrstvo. Verjamemo, da ne moremo spremeniti celega sveta, lahko pa naredimo svoj delček. Vsak zase, vsi skupaj.

podpisnik: Trivko Matović, direktor

VIDEO IZJAVA