Project Description

“Pleničke Pampers Premium Care zagotavlja najboljšo Pampers zaščito za občutljivo otroško kožo. Pleničke imajo ekskluzivno plast Derma Comfort, ki s svojimi vpojnimi porami vpije vlago in blato z otroške kože ter ju zadrži v jedru plenice. Vsi materiali so koži prijazni, na otip mehki kot bombaž in zračni. Plenice Pampers Premium Care so certificirane s standardom Oeko-Tex 100.
Pleničke Premium Care so na voljo kot klasične pleničke z ježki za zapenjanje in hlačne pleničke. Klasične pleničke imajo mehke in široke stranice, ki nežno objamejo otroško kožo, ter dvojne zavihke pri nogicah, ki preprečujejo puščanje. Na voljo so v velikostih od 0 do 6.
Hlačne pleničke Pampers Premium Care so izjemno preproste za uporabo, saj jih otroku enostavno oblečete in slečete z enim samim potegom kot hlačke. Imajo mehek in raztegljiv pas, ki se popolnoma prilega otrokovemu trebuščku in poskrbi, da je plenica ves čas na mestu in nudi popolno zaščito. Hlačne pleničke so na voljo v velikostih od 3 do 6.”

“Pampers je vodilna znamka pleničk, znana po svoji inovativnosti, zato se na takšno tekmovanje prijavimo kar precej prepričani v zmago. Nam pa tekmovanje omogoči, da komuniciramo novosti, saj Pampers nenehno skrbi, da so pleničke še boljše in bolj prijazne. Za nas je dragocen tudi stik s potrošniki in povratne informacije, ki jih dobimo z raziskavo.
Katja Pavlica, vodja programa P&G”