Project Description

Družina visokokakovostnih goriv Q Max združuje najnaprednejše zahteve sodobne motorne tehnologije s prijaznostjo do okolja. Zdaj tudi ob najnižjih zimskih temperaturah – z novim gorivom iQ Diesel.
Nečesa tako pomembnega, kot je gorivo, ne prepustite naključju. Zato svojemu avtu privoščite le najboljše: maksimalno zanesljivost, maksimalno moč in maksimalno vzdržljivost. Z redno uporabo visokokakovostnih goriv Q Max poskrbite za nižjo porabo goriva, daljšo življenjsko dobo motorja ter manj emisij v okolje.

Veseli nas, da se lahko ponovno pohvalimo z nagrado Produkt leta, ki jo je prejela naša družina goriv Q Max. Gre za en dokaz več, da v Petrolu uspešno sledimo ambiciozno zastavljeni strategiji in s svojimi produkti skrbimo za odlično energijo pri poslovanju, doma, predvsem pa na poti.

Petrolova goriva danes poganjajo že več kot polovico vozil v Sloveniji. Razumemo, za kako veliko odgovornost gre in vemo, da nečesa tako pomembnega, kot je gorivo, ne gre prepustiti naključju. Zato nenehno delamo na tem, da našim kupcem ponujamo le najboljše – pogon za njihova vozila, ki omogoča nižjo porabo goriva, daljšo življenjsko dobo motorja ter manj emisij v okolje. Prejeta nagrada tako odraža na stotine preudarnih potez, želja po izboljšanju, predvsem pa poslušanje in razumevanje dejanskih potreb naših strank. Ponosni smo na ponovno potrditev, da uporabnikom z visokokakovostnimi gorivi Q Max, ki izpolnjujejo najnaprednejše zahteve sodobnih motornih tehnologij in so ob tem prijaznejša do našega planeta, ponujamo točno tisto, kar si ti želijo.

VIDEO IZJAVA