Project Description

“Chio Lentil chips je prigrizek, za katerega lahko rečemo, da je “”boljši za vas””. Ne glede na to, kje uživamo v slanih prigrizkih, vedno želimo uživati v polnem okusu ter se ob tem zabavati. Hkrati pa si tudi želimo, da je ta možnost “”boljša za nas. Chio Lentil chips je resnično hrustljav prigrizek, bogatega okusa takšen kot najljubši čips. Je edinstven, ker je pripravljen iz leče. Zaradi način priprave vsebuje kar 40 odstotkov manj maščob.
Ne vsebuje glutena, primeren je tudi za vegane. Na voljo sta dva okusa; soljen z morsko soljo in z okusom kisle smetane.”

S prejemom nagrade smo zelo zadovoljni. Veseli nas, da so potrošniki na podlagi osebnega zadovoljstva ob uporabi in iz lastnih izkušenj izbrali Chio Lentil čips kot Izbran produkt leta. Raziskava nam je potrdila, da smo na pravi poti in da potrošniki sprejemajo naše proizvode. Preprosto, Chio proizvodi so dobri, inovativni in kakovostni. Veseli in hvaležni smo vsem našim kupcem, da nas v tej smeri tudi vidijo. Darja Škerjanc, vodja marketinga Intersnack