Project Description

Znamka FruchtZwerge predstavlja novo linijo sadnih skutk »manj sladek*«. Sadna skutka je na voljo v pakiranju 6x50g v 3 različnih okusih: jagoda(x2), banana(x2) in marelica(x2). FruchtZwerge »manj sladek*« je, obogaten s kalcijem in vitaminom D ter se zaradi svojih dobrih hranilnih vrednosti lahko pohvali z oceno Nutriscore B.

*Novi FurchtZwerge »manj sladek«, je kot ime že samo pove v povprečju vsaj 30% manj sladek kot ostali izdelki v kategoriji otroških mlečnih izdelkov na žlico v Sloveniji.

Ponosni smo, da je naš novi izdelek Fruchtzwerge “”manj sladkek*”” prejelo nagrado in da je našim potrošnikom očitno všeč. Pri izboljševanju naših izdelkov se lahko sklicujemo na dolgoletno tradicijo. Vsebnost sladkorja v skutkah FruchtZwerge se je nenehno zmanjševala vse od začetka prodaje na trgu do danes. Da bi še naprej spodbujali proces preoblikovanja naših izdelkov in spodbujali bolj uravnotežene prehranjevalne navade, smo trgu predstavili novo sorto Fruchtzwerge “”manj sladko””, da bi zagotovili bolj zdravo alternativo, zlasti za naše najmlajše potrošnike.

*Izdelek je v povprečju vsaj 30% manj sladek kot ostali izdelki v kategoriji otroških mlečnih izdelkov na žlico v Sloveniji.

– Nina Gaber, Senior Business Development Manager Danone Slovenia