Project Description

Vložki in tamponi prestižne Tosamine znamke Natura Femina Organic so narejeni iz certificiranega 100-odstotnega organskega bombaža. Ker so popolnoma naravni, ne spreminjajo naravne kislosti sluznice, hkrati pa ne dražijo kože, je ne izsušujejo in ji omogočajo nemoteno dihanje. So v celoti biorazgradljivi, vključno z ovojnino in embalažo.
Vložki so ultra tanki, a izredno vpojni, saj njihovo novo, inovativno in patentirano jedro zagotavlja do 50 % večjo vpojnost. Niso beljeni s klorom, v njih ni barvil, super vpojnih kemičnih praškov in ne parfumov.
Tamponi so vpojni in zanesljivi, saj se zaradi patentirane oblike enakomerno razpirajo, njihova gladka površina in zaobljen vrh pa poskrbita za nežno vstavljanje in neboleče odstranjevanje.
Novost v znamki pa je patentiran aplikator za večkratno uporabo, s pomočjo katerega uporabnice tampon vstavijo varno in higienično, hkrati pa so njihova odgovorna izbira v skrbi za okolje, saj aplikatorjev za enkratno uporabo ne bodo več odmetavale v smeti.

V projektu smo sodelovali z našo najprestižnejšo, popolnoma naravno blagovno znamko vložkov in tamponov Natura Femina Organic. Pečat sprejemamo z velikim veseljem, saj nam daje potrditev, da smo z razvojem naših izdelkov, ki ga usmerjata odločitev za trajnost in skrb za zdravje naših uporabnic, na pravi poti. Prihodnje leto Tosama praznuje 100 let in ta nagrada je še en dokaz, da so odgovorne ženske naše izdelke vzele za svoje in da so skupaj z nami pripravljene narediti še več zase in za okolje. Navdušilo nas je tudi, ker so tako hitro sprejele in nagradile izjemno novost, patentiran aplikator za večkratno uporabo, s pomočjo katerega bomo skupaj učinkovito zmanjšali veliko količino aplikatorjev za enkratno uporabo, ki so doslej končali med odpadki. za večkratno uporabo, s pomočjo katerega bomo skupaj učinkovito zmanjšali količino aplikatorjev za enkratno uporabo, ki so doslej končali med odpadki.