Project Description

LCA napitki ZELENE DOLINE, prvaki dobrega počutja

Skrbno izbrane sestavine in izziv ponuditi najboljše je sporočilo, ki ga v sebi nosijo napitki LCA ZELENE DOLINE. Predstavljajo se s sloganom »Prvaki dobrega počutja« in s prednostmi, da so brez maščob, nasičenih maščob ter brez sladil in barvil. Dodatno noto kakovosti jim daje vsebnost naravne arome.

Napitki LCA ZELENE DOLINE se predstavljajo v treh odličnih okusih. Ananas in kokos je obogaten z vitaminom C in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, okus mango je namenjen vsem aktivnim, saj vsebuje kalcij, ki pripomore k delovanju mišic, medtem ko okus borovnice in črnega ribeza vsebuje vitamin B6, ki pripomore k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Predstavljajo prijetno popestritev dneva, tudi kadar smo pozorni na vnos kalorij v telo.

Proizvedeni so na osnovi sirotke, ki se zaradi ugodne hranilne sestave vse pogosteje uživa in dodaja raznim živilom. Zaupanje v kakovost dodatno dopolnjujeta oznaki »Izbrana kakovost – Slovenija« ter »Brez GSO – pridelano/predelano brez gensko spremenjenih organizmov«.