Project Description

Pokončni sesalnik Rowenta X-FORCE je namenjen visoko zmogljivemu mokro-suhemu čiščenju tal, ter ostalih površin, kot so zid, stropovi in delovne površine. Najnovejša tehnologija Digital Force z močjo do 520 W in snemljivo baterijo do 32,4 V, omogoča do kar 1 h 20 min avtonomnega čiščenja. Inovativne prednosti sesalnika: prilagajanje hitrosti in moči do 5 nastavitev na digitalnem zaslonu, tehnologija pregibne Flex sesalne cevi in osvetljena LED sesalna glava za težko dostopna mesta pod nizkim pohištvom, ter številni nastavki, tudi za čiščenje živalsko dlake, avtomobila in mokro čiščenje trdovratne umazanije.

“Pridobljeni certifikat IZBRAN PRODUKT LETA je priznaje za inovativnost in kvaliteto in omogoča kupcem, da prepoznajo na policah res najboljše izdelke . Ob poplavi vseh mogočih reklam in sloganov »NAJ…«, je prav, da priznana neodvisna raziskovalna družba poda objektivno mnenje. Ker pri tej raziskavi sodelujejo tudi potrošniki, je takšno priznanje sigurno tudi največje zagotovilo, da proizvod na vseh nivojih zadovoljuje potrebe potrošnika.
Letošnje priznanje izdelku: Pokončni sesalnik Rowenta X -Force, je seveda potrditev za nas, skupino SEB, da delamo dobre, kvalitetne proizvode . Proizvode, ki so trajnostno naravnani s skrbno izbiro surovin in vestnim ravanjem z okoljem. Proizvode, ki so z svojo inovativnostjo naravnani k izboljšanju kakovosti našega življenja.”